Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.229.117.191 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
124 berichten.
Ineke Ineke uit Hoogkarspel
Hoi Eva.
Bedankt voor de zeer fijne reading
Ik hoop dat dat deze positieve voorspellingen mag uitkomen, heb er alle vertrouwen in. Hoop je nog eens te ontmoeten.
Groet Ineke
Raymond Raymond uit Ze venaar
Hoi Eva,
Wat bijzonder ben je voor ons. Tijdens een reading zie je ineens onze overleden hond voorbij kwispelen. Daarbij kon je ons vertellen dat hij pas was ingeslapen en goed was ook vergegaan. Dat hij blij was en het goed met hem ging. Ik en mijn partner kregen spontaan jouw bevestiging waarvoor we waren gekomen. Dank je wel.
Groet Raymond
Melanie Melanie
Wat een geweldige vrouwโ€ฆ๐Ÿ’•
Ik was onder de indruk van de mooie reading en daarnaast is Eva een hele fijne gesprekspartner. Nogmaals bedankt en veel liefs!
Hoi Eva,
Ik was afgelopen zaterdag op de beurs in Rotterdam, en je hebt mij een reading gegeven vlak voor de zaalreading.
Mijn reading vond ik erg bijzonder, maar ook de zaalreading was indrukwekkend.
Je bent wel een voorbeeld voor mij hoe je het allemaal doet.
Met vriendelijke groet,
Theo Plooij
Marjon Marjon uit Purmerend
Beste mevrouw Slootemaker,
Ik wil u graag via deze weg bedanken voor een consult die ik heb gehad !
Veel van wat u zei is uitgekomen. Ben heel blij dat het is uitgekomen.
Graag zou ik met de tijd weer willen komen en heb ik ook een vriend die dat ook wilt. Doet u ook aan huis of alleen beurzen ?
Ik was bij u in Purmerend vorig jaar oktober.

Mvg Marjon
Jenny Jenny
Wow, Eva Ik had de foto van mijn moeder mee En je gaf berichten van haar door die jij niet kon weten... maar exact zo zijn gebeurd!!! Zo fijn om te weten dat ze er nog steeds is en meekijkt! En te weten wat ze boven doet... ๐ŸŒˆ Ook bedankt voor jouw blik op mijn gezondheid en ontwikkeling Kortom: een hele mooie ervaring Dank je wel! โค
Antonia Antonia
Dag Eva
mijn dank voor het fijne telefonice consult, ook namens mijn zoon.
ik zal je bij anderen aanbevelen.
met vriendelijke groet, Antonia.
Petra Schenk Petra Schenk uit Purmerend
In mei 2009 was ik uitgenodigd bij een kennis waar Eva een avond zou verzorgen. Wij waren toen al bijna 4,5 jaar bezig om een tweede kind te krijgen. Toen ik aan de beurt was, vroeg Eva mij of ik een miskraam had gehad of een abortus. Niets van dat al. Toen zei ze: ik zie een kind op je schoot.. En ik kreeg zelf door: een meisje met een staart. Wij hadden de hoop al opgegeven, maar afgelopen mei is onze dochter 10 jaar geworden en heeft ze tot op de dag van vandaag een staart in. In de zomer van 2010 ben ik nog bij Eva geweest, omdat zij al bijna twee maanden in het ziekenhuis lag. De uitspraken van Eva gaven mij hoop om door te gaan en in augustus 2009 raakte ik zwanger.
Tineke Stadt Tineke Stadt uit Krommenie
Hoop Eva binnenkort weer te bezoeken, ben altijd erg blij als ik bij haar ben geweest.
Is al weer een tijd geleden en erg veel gebeurt
Leo Leo uit Breda
geweldige Eva, mijn eerste kennismaking met jou was op een beurs in Maarsen bij een lezing van jou. Toen was ik meteen verkocht. Zeker na een persoonlijk gesprek toen met zoveel waars over mij. Een volgende lezing, wat een onpersoonlijk woord eigenlijk, over vooral mijn vader, heeft zeer diepe indruk gemaakt.
Eva, je bent een kanjer!
Sylvia Sylvia uit Sassenheim
Beste Eva,

Wat ben ik blij dat iemand mij een "schop onder mijn komt gaf" en dat ik naar de beurs ben gekomen. Heb het gevoel dat ik nu een beetje rust krijg. Ons gesprek heeft mij zo goed gedaan. Wat mij nog steeds verbaasd is dat u dingen wist wat u niet kon weten. Maar ben zo blij dat ik toch zijn kleine zussie blijf...nogmaals dank..
En ik kom nog eens langs als u in de buurt bent.

Groetjes Sylvia
Stana Stana uit Dordrecht
Vandaag een Reading gehad via de telefoon
En WoW was onwijs mooi! En ik zal Eva onwijs dankbaar zijn als haar voorspellingen uitkomen binnen nu 2 weken 2 maanden dus we gaan het mee maken! ๐Ÿ™

Bedankt lieve Eva
Jo - Ann Jo - Ann
Beste Eva,

Allereerst wilde ik u namens mijn moeder heel hartelijk bedanken voor de reading gisteren. Zij was zeer ontroerd en erg onder de indruk wat u gisteren vertelde. Ze heeft nu ook meer rust gevonden.
Nogmaals bedankt voor de fijne reading.

Met vriendelijke groet,

Jo-Ann
kleindochterkyra kleindochterkyra uit zaandam
mijn oma is eva slootemaker en zij is de beste medium die ik ken dus maak zeker een afspraak doei oma xxx
kyra kyra uit zaandam
hoi oma hoe gaat het met je.
Mariรซlle Stuyt Mariรซlle Stuyt uit Amstelveen
Lieve Eva,
Afgelopen zondag was ik bij je op de beurs in Amstelveen. Het was overigens niet de eerste keer dat ik je sprak....Ik wil je bedanken voor je consult met de heldere uitleg van hoe ik momenteel in het leven sta en waar ik aan zou moeten werken... Het was frappant wat je me vertelde en ik ben daar erg blij en dankbaar om. Dus heel erg bedankt....
Renate Renate uit Rotterdam
Hallo Eva, ik ben gister bij je geweest in ahoy voor een kaartlegging. Ik was onder de indruk en wil graag een vervolg legging want ik heb nog wat aanvullende vragen. Zou dat kunnen via de mail of telefoon of via facebook? Ik heb je net een vriendschapsverzoek gestuurd op facebook, hoop dat je me accepteerd zou ik leuk vinden.

Groetjes van Renate
Edwin Edwin uit Amsterdam
Liefe eva ik wil je bedanken voor alle steun wat je mij heb gezegd ik weet wat ik nu moet doen ik weet dat het voor mijn af en toe zwaar is maar dan denk ik aan je woorden wat je mij heb gezegt nogmaals heel erg bedankt je bent een topper gr edwin
Esmiralda Esmiralda uit Den haag
Hallo Eva

ik wil je nogmaals bedanken voor de foto reading gisteren in rijswijk.
Ben er nog steeds vol van. nog een vraagje de steen die je zelf ook draag hoe heet die ook al weer. ben namelijk de nam kwijt.
nog maal bedank
Kees Kees uit Appelscha
Lieve Eva,

Ik heb je gezien afgelopen weekend en ben zeer onder de indruk. Ik houd je agenda in de gaten, en kom binnenkort bij je aan tafel.